Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 3.238.173.209 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
Wiel Defaux Wiel Defaux
Hallo John en Marij 
Eindelijk dan een berichtje van Jac en Wiel. Het was eenschitterende ervaring onze rondreis door Java en ook het verblijf op Bali was grandioos. De hotels waren schitterend, en ook onze chauffeur was van uitzonderlijke klasse, want hij bracht ons op plekken en lokaties waar mensen van andere reisorganisatie's slechts op de tribune zaten te kijken terwijl wij door de coulissen mochten lopen. Tot slot wil ik jou en jouw vrouw hartelijk danken voor het organiseren van deze schitterende reis, want alles was grandioos geregeld, vanaf het moment van vertrek op Schiphol, de aankomst op Jakarta waar onze chauffeur ons al stond op te wachten, het verblijf in de hotels zowel op Java als Bali tot onze terugkomst naar Nederland. Het was een belevenis die zowel ik als mijn vader niet snel zullen vergeten.

Groeten van Jac en Wiel
Sjoerd en Linda Sjoerd en Linda
Hallo John en Marij!

Hier dan een berichtje van ons. We hebben erg genoten van onze reis naar Indonesie door jullie geregeld. De rondreis op Java met onze topchauffeur Minto is ons erg goed bevallen. Met als hoogtepunten het bezoek aan de Bromo-vulkaan, de Borobudur, eten in het dorp van onze chauffeur en het prachtige landschap. De hotels waren ook erg goed met als topper het grand mercure in Jogjakarta! De binnenlandse vlucht van Java naar Bali is ook goed verlopen. Bali is ons ook ontzettend goed bevallen en vonden het jammer dat we weer naar huis moesten! We zullen zeker nog eens teruggaan en zullen jullie dan weer vragen om een mooie reis voor ons samen te stellen!

Groetjes Sjoerd en Linda
frits en anita frits en anita
Hallo John en Marij,

We zijn nu 2 dagen terug uit Indonesië en moeten nog erg wennen aan het ritme hier en dat we weer alles zelf moeten doen, want we zijn natuurlijk erg verwend door het personeel in alle hotels. 
Jongens wat hebben wij genoten van deze reis; de start in Kuala Lumpur, een geweldige stad met imposante gebouwen en luxe winkelcentra. Dan vliegen we naar Medan voor onze rondreis over Sumatra. John je hebt zeker 10x gevraagd of we het zeker wisten en we kunnen nu volmondig zeggen dat we blij zijn dat we van zo'n mooie natuur hebben mogen genieten. Je vrees over de minder luxueuze hotels was terecht; maar wij hebben dat er graag voor over gehad. Een hotel met per dag 4 uur stroom en geen warm water valt in het niet als je de orang oetans in het wild kunt bewonderen. Het gebruik van de wegen op Sumatra kun je het beste avontuurlijk noemen maar met zo'n geweldige chauffeur is het heel goed te doen. Dan Samosir, een paradijselijk eiland met heel veel vriendelijke mensen, Bukittinggi en Maninjao. Ook hiervan hebben we enorm genoten. Daarna de overstap naar Bali, waar we eerst in hotel Sahadewa in Ubud verblijven. John dit hotelletje krijgt van ons een zeer dikke 10! Prachtige kamers, ontzettend leuk personeel en heel goed eten en geweldige massages. Daarna hotel Puri Santrian in Sanur; wat een geweldige ligging aan de oceaan, prachtige zwembaden, heerlijke restaurantjes op het strand en dan tot slot nog hotel Santika in Kuta, waar ook alles geweldig goed verzorgd was.
John en Marij, wij willen jullie heel hartelijk bedanken voor jullie persoonlijke aandacht en zo'n goede organisatie van onze reis; goede vliegtuigmaatschappijen, geweldige chauffeurs en auto's, prachtige hotels enz. enz. enz.
Als we weer naar Indonesië willen gaan, en we hopen dat het niet zo lang duurt, zullen we zeker weer een beroep op jullie doen. Nogmaals bedankt voor deze mooie vakantie en tot ziens.

Frits en Anita
Jules Jules
Beste John,

We zijn nu al vier keer via jou naar Indonesië geweest en elke keer was alles tot in de puntjes geregeld: schitterende hotels, perfecte kamers, mooie busjes, prima chauffeurs en dat voor een goeie prijs. We zijn super tevreden en wensen je veel succes met je adviesbureau.

Jules
Fred, Arianne, Briit en Ferd Pasaribu Fred, Arianne, Briit en Ferd Pasaribu
Beste John en Marij,

Jullie hebben ons de vakantie van ons leven bezorgd, het was helemaal geweldig. We hebben het met ons vieren super gehad, van de eerste tot de laatste vakantiedag ( een maand lang). We zijn blij dat we toch gekozen hebben (op jullie advies) voor een rondreis door midden en oost Java en door Bali. We hebben heel veel gezien en gedaan en in de hotels was alles perfekt. Gelukkig hebben we op jullie advies ook gekozen voor de betere hotels, onderweg hebben we ook andere hotels gezien, waar we niet graag hadden gezeten. De keuze voor de individuele rondreis was ook heel erg fijn. Je kunt doen en laten wat je zelf wilt en op tijden waarop het je zelf uitkomt. We hebben mensen ontmoet die een georganiseerde rondreis hadden, wat een "ren je rot" reis bleek te zijn, ze waren jaloers op manier waarop wij reisden. Alles was helemaal top. 
We zullen iedereen die die kant uit wil gaan, aanraden eens met jullie te gaan praten, ik durf te wedden dat ze dan, net als ons, helemaal enthousisast worden en niet verder zullen gaan zoeken, want jullie weten waarover jullie paten.

Bedankt voor jullie advies, persoonlijke aandacht en de het regelen van onze vakantie !!!!
Hopelijk tot gauw weer !!!!

Groetjes Fred, Arianne, Britt en Ferd Pasaribu
theo en erna theo en erna
beste john,
onze reis naar bali was een ware belefenis,bali is wis en waarachtig een paradijs wat betreft cultuur,landschap en bewoners.
de hotels , het sahadewa in ubud een klein maar knus en mooi verzorgd hotel is heerlijk rustig, toen naar santika hotel in kuta een prachtig mooi hotel een klein paradijsje was top en toen naar le meridien in tanah lott onbeschrijflijk mooi.
je hebt ons een onvergetelijke vakantie bezorgt die op alle gebied aan onze wensen heeft voldaan onze dank hiervoor en we zullen in de toekomst dan ook zeker weer eens bij je aankloppen om terug te gaan.
bedankt voor alles hoiiiiii
Harrie en Mia Harrie en Mia
Dag John

Onze excuses voor de late reactie zijn een tijdje van het net geweest. Graag willen we je laten weten dat we een supervakantie hebben gehad. We hadden zelf geen betere hotels kunnen boeken. Wat ons bijzonder goed bevallen is Kubu Bali vanwege de geweldige tuin, hier hebben we heel wat inspiratie opgedaan voor thuis. De locatie in Ubud Sahadewa waar je een beetje zorgen om maakte vanwege een wat negatieve reactie van een klant was super. Hier hadden wij de mooiste kamer vonden wij van de hele trip. De kamer was zeer goed verzorgd. 
Douchegordijn keurig. Klein, intiem opgezet. Wij waren in het verleden gewend naar grote locaties te gaan, maar we hebben op Bali ontdekt dat we eigenlijk meer mensen zijn voor kleine intieme opgezette hotels. Je verstaat je vak John. De eerste keer op Bali is heel indrukwekkend, de bevolking de mentaliteit natuurlijk het eten. 
Door een kleine rondreis te maken die je ons voorstelde hebben we heel veel kunnen zien. Wat ook geweldig was het vervoer wat je geregeld had tussen de hotels in. We verwachten gewoon van hotel naar hotel. Maar de chauffeur maakte gewoon trips met ons, stopte overal waar we maar wilden. Gaf uitleg over alles wat we tegen kwamen. Super!!! Ook de reis met singapore airlines was zeer aangenaam, fijne maatschappij om mee te vliegen was voor ons ook de eerste keer. 
Kortom deze vakantie zullen wij nooit vergeten en als je het goed vindt en we maken plannen die kant weer op te gaan zijn we zo vrij je weer hiervoor te benaderen.
We hebben nog wat rupiahs over deze zullen we bij je in de brievenbus gooien als we in de buurt zijn om je projecten te steunen op Java.
Wij willen je graag heel hartelijk bedanken zonder jou was ons vakantie zeker anders verlopen en hadden we veel gemist op Bali. 
Groeten Harrie en Mia.